I mandags 21/8 var Wilma en tur forbi dyrlægen. Hun har bøvlet lidt med en begyndende livmoderbetændelse. Beskeden havde været at der godt kunne komme hvalpe ud af det alligevel. Hun har været på antibiotika en lille uge, som skulle få det godt igen. En sikkerheds scanning her i mandags viste desværre at det var blevet endnu værre. Livmoderen havde lukket sig og var fyldt med betændelse. Wilma har ellers ikke vist tegn på ømhed eller at hun var dårlig. Tvært imod været glad og hoppet rundt. Så det kom noget bag på mig. Desværre betyder det ingen hvalpe. Wilma skal have hormoner de næste 2 uger så betændelsen kan komme ud, og nogle noget stærkere piller end hun fik før. Når der er styr på det, så har jeg her en trist nyhed. Livmoderen skal fjernes, så hun ikke bliver syg igen. Så Wilma bliver desværre aldrig mor. Men jeg vil hellere have en frisk, sund og glad hund, end jeg vil sætte det hele på spil en gang til og risikere at hun bliver syg igen. Dyrlægen gav mig ellers mulighed for en parring mere ved næste løbetid og vi så fjernede livmoderen derefter. Men chancen for det vil gå problemfrit er meget lille.

Min store kærlighed for Bordeaux’en og avlen, bliver derfor ikke Wilma, som skal hjælpe mig videre i forløbet på endnu flere bordeaux’er.